MERSİN ŞEHİR HASTANESİNDE TAŞKINLIK ÇIKARAN ŞAHISLARA POLİS MÜDAHELESİ « Bir Haber Herşeyi Değiştirir

24 Nisan 2024 - 04:32

MERSİN ŞEHİR HASTANESİNDE TAŞKINLIK ÇIKARAN ŞAHISLARA POLİS MÜDAHELESİ

MERSİN ŞEHİR HASTANESİNDE TAŞKINLIK ÇIKARAN ŞAHISLARA POLİS MÜDAHELESİ
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2022 - 14:28

19.07.2022 günü saat 09.40 sıralarında geçirdiği kalp krizi neticesinde Mersin Şehir Hastanesinde vefat eden M.İ. isimli bayanın 25-30 kişilik yakınları tarafından hastane bahçesinde taşkınlık çıkarıldığının bildirilmesi üzerine ekiplerimiz olay yerine intikal etmiştir. Müdahale esnasında vefat eden bayanın oğlu O.İ. ekiplerimizde görevli Polis Memuru M.Ç.’nin beylik silahını alarak kendisine zarar vermeye çalışmış ancak ekiplerimiz tarafından yapılan müdahale sonucu tabanca şahsın elinden alınmıştır. Olay esnasında personelimiz, sağlık çalışanları ve vatandaşlarımızdan hiç kimse zarar görmemiştir. Konu adli mercilere intikal ettirilerek Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli tahkikata başlanılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
error: Kopyalanması Yasaktır.!